O Nama

Mi smo Tihomir i Mario Ruk. S tetoviranjem smo se počeli baviti sredinom devedesetih, a salon smo otvorili 1999. godine. Radimo tetovaže svih stilova iz ponude od nekoliko tisuća motiva iz 20 kataloga i tetovaže po vlastitoj želji (portreti, dizajni koje vi donesete itd.), a također i unikatne tetovaže (free hand). Usluge tetoviranja i piercinga vršimo u čistom i sanitarno urednom prostoru koji podliježe redovitim kontrolama nadležne ustanove Zavoda za javno zdravstvo.

Boje za tetoviranje i nakit za piercing također su podvrgnuti analizama u nadležnim ustanovama i posjedujemo dozvole za korištenje tako da ne postoji opasnost od neželjenih posljedica prilikom tetoviranja ili postavljanja nakita.

Ukoliko se odlučite tetovirati u našem salonu potrebno je pridržavati se nekoliko važnih uputa:

  • Tetovirati se mogu samo fizički i psihički zdrave osobe
  • Ne tetoviramo osobe pod utjecajem droga i alkohola
  • Maloljetne osobe u dobi između 16 i 18 godina mogu se tetovirati ili piercati samo uz pristanak roditelja što znači da se treba pojaviti bar jedan od roditelja sa identifikacijskom ispravom i potpisati izjavu o pristanku
  • Osobe mlađe od 16 godina ne mogu se tetovirati ili piercati niti uz pristanak roditelja

Za termin je poželjno prethodno se naručiti, a za sva dodatna pitanja možete se javiti na broj telefona ili e-mail info@cimmeria.hr. Volimo posao koji radimo tako da je Vaše zadovoljstvo nakon tetoviranja i naše zadovoljstvo.

Dogovori Termin

Ulica Mosna 26, 48 000 Koprivnica, HR

E-mail: info@tattoocimmeria.com
Tel: +385 48 625 442

Tihomir

+385 91 507 6506

Mario

+385 98 961 6584

Radno vrijeme:

Uto - Pet: 12,00 - 18,00
Subotom: po dogovoru
Nedjeljom ne radimo